Kwartaal 1-4 2017 Het gaat heel goed!

Wat werken we hard met z’n allen! De tijd van hollen is al een paar jaar aan de gang. Begin 2015 kwam stilstaan nog wel eens voor, maar al gauw rolde de ene klus na de andere binnen.

De afgelopen jaren hebben we elkaar bijgestaan als hollen overging in sprint. Met vereende krachten zijn klussen geklaard en opdrachtgevers tevreden gesteld. Dat alles is gelukt binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget.

Een aantal keer heb ik een bezorgde opdrachtgever (lukt het allemaal wel?) kunnen geruststellen door naar deze site te verwijzen. Het is nog maar weinig bekend dat ‘eenpitters’ zelden helemaal alleen staan. Vaak zijn we omgeven door een netwerk van collega’s die kunnen bijspringen als het nodig is. Handig om dan even de link naar Het Grote Bureau te kunnen doorgeven.

Het zou leuk zijn als nog meer collega’s zich hierbij aansluiten. Je kunt je aansluiten bij ‘redactie’, ‘schrijfwerk’ of ‘grafisch’. Het kost niets en er is geen enkele verplichting. Hooguit kunnen we je benaderen voor het meehelpen aan een opdracht. Het doel van deze site is en blijft: laten zien aan opdrachtgevers dat wij ZZP’ers niet alleen staan (zie ook Historie HGB).

Over Susan Hol

Het Grote Bureau is een initiatief van Susan Hol, redacteur, schrijver, filosoof en beeldenmaker.
Dit bericht is geplaatst in Kwartaalverslag. Bookmark de permalink.